sla menu over

Protestantse Kerk Nederland

De Open Hof maakt deel uit van de PKN. U kunt een kijkje nemen op de website van de PKN, hier vindt u veel achtergrond informatie over diverse onderwerpen.
Bezoek de website van de PKN U verlaat de website van De Open Hof

De Protestantse Gemeente Soest (PGS)

De Protestantse Gemeente Soest heeft een eigen startpagina. Via deze pagina kunt u het kerkelijk nieuws van alle wijkgemeenten te Soest volgen.
Bezoek de website van de PGS U verlaat de website van De Open Hof

ANBI status

De Protestantse Gemeente Soest heeft een ANBI-status. Lees meer hierover op de website van de protestantse gemeent Soest
Bezoek de website van de PKS en kies voor ANBI U verlaat de website van De Open Hof

Zondagmiddagconcerten Soest

In De Open Hof wordt, in de maanden januari t/m augustus, jaarlijks een achttal middagconcerten gegeven op de laatste zondag van de maand. Centraal in deze orgelconcerten staat het Nijsse-orgel (1997). Naast organisten, werken vocale en/of instrumentale solisten mee.
De serie geniet sinds de start in 1998 regionaal en landelijk een goede reputatie. Voor data en overige informatie bezoek de website
Bezoek de website van de zondagmiddag concerten U verlaat de website van De Open Hof

Zin in Soest

Zin in een kopje koffie of thee, een spelletje of een goed gesprek?
Welkom bij ‘Zin in Soest – De Binnenhof’!
Als u een keer met iemand wilt doorpraten over uw dagelijkse sores. Als de dag lang duurt en u zich alleen voelt. Als u het gezellig vindt om samen met anderen van een lekkere maaltijd te genieten. Als u het leuk vindt om andere culturen te leren kennen. Of gewoon, omdat u zin heeft om eens binnen te lopen. Of u nu jong bent of oud, of daar tussenin. Of u nu alleenstaand bent of deel uitmaakt van een gezin. Of u nu nieuw bent in de wijk of hier al uw leven lang woont. Of u nu christen bent of moslim of helemaal niets.
Wees welkom! Wij zijn altijd in de buurt. Er is van alles bij ons te doen!
Bezoek de website van zin in Soest U verlaat de website van De Open Hof

Geloven in Soest

Een website over levensvragen en geloofsbeleving in de gemeente Soest
Bezoek de website van geloven in Soest U verlaat de website van De Open Hof

Gemeente Soest

De gemeente Soest heeft haar eigen website. Daar vind u alle informatie over de gemeente Soest. Ook kunt u er terecht voor het aanvragen van vergunningen, vindt u er informatie over diverse heffing e.d.
Bezoek de website van Soest Nu U verlaat de website van De Open Hof

Wijk Bewoners Team Overhees

De Open Hof grenst aan de wijk Overhees - Hees - Klein Engendaal, kortom het gebied met postcode 3766. Daar bevinden zich de instanties waar u misschien mee te maken hebt? Wat leeft er zo'n beetje in onze eigen omgeving. Hoe kunnen wij, als we dat willen, in contact treden met elkaar? Wie doet wat? En waarom doen mensen misschien iets?
Misschien komt U zelf, bij het kijken en lezen op deze website, op leuke of nuttige ideeën.
Bezoek de website van WBTO U verlaat de website van De Open Hof

Wijk Bewoners Team Smitsveen

De Open Hof staat in de wijk Smitsveen. Daar bevinden zich de instanties waar u misschien mee te maken hebt? Op de website van het Wijk Bewoners Team leest u over van alles wat er in de wijk speelt
Bezoek de website van WBTS U verlaat de website van De Open Hof