sla menu over
logo stichting Present

Op zaterdag 1 april a.s. wordt er weer een Diaconale Doe Dag (DDD) georganiseerd. Dit gebeurt op initiatief van de Protestantse Gemeente Soest in samenwerking met Stichting Present Soest. We hopen op deze dag met veel mensen praktische hulp en aandacht te kunnen geven aan dorpsgenoten die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid en/of sociaal isolement. De ander ontmoeten staat hierbij centraal.

Diaconale Doe Dag

Er zijn zeven verschillende praktische en sociale projecten waaruit u/je kunt kiezen. Een dagje uit met mensen met een meervoudige beperking, een gezellige middag met ouderen of liever werken in een verwaarloosde tuin, een kamer schilderen, helpen bij het schoonmaken of het vullen van plantenbakken en bloemperken.

Individuen, groepen en ook gezinnen kunnen zich aanmelden om mee te doen. Inschrijven kan na afloop van de dienst van 26 februari, 5 en 12 maart in alle deelnemende kerken. Wilt u de projecten eerst rustig thuis bekijken, stuur dan een mailtje naar  info@presentsoest.nl. U krijgt dan de informatie digitaal toegestuurd. Inschrijving is mogelijk t/m 12 maart a.s.

Kijk voor een verslag van de vorige DDD op Bezoek de website van Present U verlaat de website van De Open Hof

Carolien Froentjes-van Munster
Coördinator Stichting Present Soest
 info@presentsoest.nl