sla menu over

Voorbereidingen Kerkbalans in volle gang, doet u mee?

Inmiddels zijn in De Open Hof de voorbereidingen voor de actie Kerkbalans 2017 in volle gang. Het thema van de actie is dit jaar: ‘Mijn kerk verbindt’. Tussen 23 en 30 januari ontvangt u een brief met meer informatie en het verzoek om bij te dragen. In de week van 30 januari komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen.

Klik op de grafiek om te vergroten
Klik op de grafiek om te vergroten
`

De Protestantse Gemeente Soest, waarvan De Open Hof deelt uitmaakt, kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden, van mensen zoals u. Dankzij u is onze kerk een plek van betekenis voor Soest. Een plek die verbindt en waar veel mensen zich thuis voelen. Met uw financiële bijdrage aan de Actie Kerkbalans maakt u dit mogelijk. Doet u weer mee?

Bert Groothuis, Voorzitter Wijkraad van Kerkrentmeesters

N.B.:
Wijkgemeente De Open Hof is als onderdeel van de Protestantse Gemeente Soest (PGS) een Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI). Op grond van een groepsbeschikking die door de belastingdienst is afgegeven aan de Protestantse Kerk in Nederland zijn bijdragen aan de actie kerkbalans fiscaal aftrekbaar.
Kijk voor meer informatie op de website van het kerkelijkbureau (www.kerkpleinsoest.nl/Kerkelijkbureau/index.htm ), daarna klikken op ANBI.